Telefon: 0734 454 322   Email: rezervari@castelnor.ro

Serviciile noastre

Descoperă-le

Piscină

Infinity pool acoperit, cu dimensiuni generoase - elementul principal pentru relaxarea absolută în zona noastră de SPA.

Saună umedă & uscată

Terapia ideală ce oferă tonus și fermitate pielii, elimină stresul și detoxifiază organismul.


Salină

Un tratament ce pune în mișcare întregul aparat respirator, cu proprietăți vindecătoare și purificatoare pentru acesta.

Lounge & Fitness

Aparate de fitness moderne, la un pas de lounge - locul în care puteți să vă destindeți cu o carte, cafea sau un cocktail savuros.

Castelnor SPA by Alpienne

Alpii oferă mai mult decât niște simple peisaje fermecătoare. Puțini știu că în această zona montană se găsesc o mulțime de ierburi și plante cu proprietăți vindecătoare precum arnica, gălbenelele sau sunătoarea. Produsele Alpienne se folosesc întocmai de efectele curative ale acestor plante și au la bază doar ingrediente naturale pure, fără urmă de conservanți chimici.


Uleiurile de masaj, loțiunile și tratamentele termice de la Alpienne sunt elementul central în terapiile de masaj pe care le oferim la Castelnor. Avem încredere în calitatea desăvârșită a acestor produse, menite să completeze experiența de relaxare și să îi ofere trupului armonia de care are nevoie.


Vezi brosura

Piscina
Piscina
Piscina
Piscina
Piscina
Piscina
spa winner

Best HOTEL SPA - Boutique Hotel - Marele Premiu 2024

Piscina

Una dintre principalele atracții ale zonei de Spa Castelnor este piscina interioară, accesibilă indiferent de sezon, unde pereții de sticlă destăinuie o priveliște montană de o frumusețe răpitoare și inundă spațiul elegant cu lumină naturală. Fie că doriți să faceți o baie relaxantă pe timpul zilei sau să savurați un cocktail revigorant la marginea piscinei încălzite, acesta este doar începutul experienței dvs. senzoriale la Castelnor.

Piscina
Piscina
Piscina
Piscina
Piscina
Piscina

Sauna

Încă din antichitate, băile cu aburi și sauna au fost cunoscute pentru efectele lor terapeutice la nivelul întregului organism, fiind totodată un ritual de relaxare la mare căutare până în zilele noastre. La Castelnor, puteți opta pentru ședințe individuale sau de grup la saună umedă sau uscată, unde veți da cu siguranță un refresh bunăstării minții și trupului dvs. În plus, vă oferim saună cu cromoterapie, tratamentul care poate încununa o zi de relaxare și care vă redă energia pozitivă, prin îmbinarea jocului de culori cu vaporii calzi.

Sauna
Sauna
Sauna
Sauna
Sauna
Sauna

Salina

Dacă sunteți în căutarea unui alternative la tratamentele tradiționale pentru eliminarea toxinelor, puteți să vă bucurați de o sesiune de salinoterapie, unde aerosolii salini vă vor stimula tot corpul. Este tratamentul ideal pentru o multitudine de afecțiuni și calea către purificarea întregului sistem respirator.

Salina
Salina
Salina
Salina

Lounge & Fitness

Sala de fitness este dotată cu echipamente moderne pentru exercițiile cardio sau de forță pe care le preferați. Alături,lounge-ul Castelnor este spațiul ideal pentru câteva momente de repaus, între sesiunile de înot, saună sau duș emoțional. Aici puteți să socializați cu apropiații dvs. din confortul șezlongurilor sau să vă bucurați în liniște de o carte bună, acompaniat de un pahar de vin.

Lounge
Lounge
Lounge
Lounge

Masaj

Știm cât de obositor poate fi un drum lung sau o zi de ski pe pârtie, așa că vă invităm să experimentezi relaxarea supremă în studioul nostru de masaj. În funcție de preferințe, puteți opta pentru un masaj parțial, suedez sau în profunzime, făcut cu uleiuri calde aromatice, ce promit să vă elibereze de tensiune și să vă ofere relaxare și vitalitate.


Descarcă listă prețuri
Lounge
Lounge
Lounge
Lounge

Activități

Fie că doriți să petreceți simple momente de relaxare la hotel sau să vă puneți corpul în mișcare în natură, avem o mulțime de opțiuni de distracție pregătite pentru acest sezon de vară. Cei ce nu doresc să părăsească hotelul pot participa gratuit la clasele noastre de pilates, meditație sau stretching dis de dimineață. Alternativ, organizăm pentru cei activi trasee cu bicicleta și drumeții montane în împrejurimile Păltinișului. Programul complet al activităților poate fi accesat aici:


Descarcă program de activități
Lounge
Lounge
Lounge
Lounge

Doriți să fiți primii care află veștile de la Castelnor?

Lăsați-ne adresa de e-mail!