Ofertele Noastre

Descoperă-le

Active holiday

Un sejur special de 5 nopți, pentru care am pregătit o mulțime de activități indoor și outdoor. Am pus la punct toate detaliile pentru 2 zile de trasee cu bicicleta și 2 zile de drumeție, ca să-ți dai refresh-ul de care ai nevoie și să rămâi activ chiar și în vacanță.

Biking & Fun

Pachetul include 3 nopți de cazare cu demipensiune, acces la întregul program de activități din centrul de SPA și nu numai și toate detaliile pregătite pentru a te bucura de 2 trasee cu bicicleta absolut superbe în Păltiniș și Cindrel.
Relaxare, mișcare, aer curat.

Relaxare la munte

Pentru dornicii de relaxare, am pregătit un pachet de cazare cu demipensiune, acces nelimitat la activitățile hotelului și o ședință de masaj de relaxare. Centrul de SPA, terasa, jacuzzi-ul și infinity pool-ul exterior așteaptă să vă încânte și să vă ofere momentele de respiro mult visate.

Weekend la munte

Ai chef să dai o fugă până la munte, dar nu-ți ajunge timpul? Avem pentru tine un pachet special de weekend, ca să te relaxezi în voie. Avem o mulțime de activități pregătite, iar dacă nu știi de unde să începi, o sesiune de înot în infinity pool-ul nostru cu priveliște superbă e întotdeauna un bun început.

Doriți să fiți primii care află veștile de la Castelnor?

Lăsați-ne adresa de e-mail!