Ofertele Noastre

Descoperă-le

Crăciun Castelnor

Ingredientele unui Crăciun de poveste? Bucate în stil tradițional, vizita lui Moș Crăciun atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari, căldura și emoțiile celor apropiați. Promitem să ne ocupăm minuțios de toate detaliile, în vreme ce tu doar te relaxezi alături de cei dragi. Te invităm să ni te alături pentru 3 nopți de cazare, cu seri de muzică și mese copioase.

New Year’s Eve

Trecerea dintre ani este de departe perioada noastră preferată. De ce? Pentru că iubim să ne surprindem oaspeții cu fel și fel de surprize și să organizăm petreceri de pomină. Așteptăm să ni te alături pentru 4 nopți memorabile, iar în pachet sunt incluse cazare cu demipensiune, acces la SPA, transfer gratuit către Arena Platoș și multe altele.
Weekend la ski

Vrei să ajungi la munte, dar ai un program mult prea încărcat? Hai la noi într-un weekend. Îți oferim 2 nopți de cazare, mic dejun și cină incluse, transfer gratuit către Arena Platoș să te bucuri de ski și acces la activitățile noastre indoor. Tu îți organizezi programul după bunul plac, iar noi ne ocupăm să nu-ți lipsească nimic.

Mountain escape

Acest pachet este dedicat celor care doresc să ne viziteze pe timp de iarnă și să se bucure de ski sau alte activități outdoor. Oferim transfer gratuit către Arena Platoș și o ședință de masaj/persoană, plus acces la întregul program de activități. Ai 4 nopți de cazare, mic dejun și cină incluse și relaxare cât cuprinde.


SKI & SPA

Pentru dornicii de relaxare, am pregătit un pachet extins ce include 5 nopți de cazare, demipensiune, acces nelimitat la activitățile hotelului și la centrul nostru de SPA. Fie că preferi activitățile de pe pârtie sau doar vrei să-ți reîncarci bateriile într-un decor intim, așteptăm să ne vizitezi și să lași grijile pe seama noastră.


Doriți să fiți primii care află veștile de la Castelnor?

Lăsați-ne adresa de e-mail!