Serviciile noastre

Restaurant

Restaurantul Castelnor poate găzdui până la 150 de oaspeți și este locul care vă garantează experiențe culinare ireproșabile.

Bar

Barul nostru vă propune o colecție de băuturi fine, menite să satisfacă gusturile și preferințele celui mai sofisticat oaspete.

Cramă

Prânzul sau cina pot fi însoțite de un vin special. Zona dedicată a cramei poate găzdui cu ușurință degustări memorabile.

Meniu

Meniul conține permanent delicii și surprize noi, prezentând chintesența ingredientelor alese pentru calitatea lor excepțională.

Restaurant

Savoare și bun gust

Locul în care vă puteți delecta cu preparate delicioase atât din bucătăria românească, cât și internatională, ce au la bază ingrediente special alese pentru calitatea și savoarea lor.

Restaurant
Restaurant
Restaurant
Restaurant

Bar

Băuturi fine într-un design chic

În funcție de anotimp, aroma deosebită a unui ceai, o cafea premium atent preparată, un pahar de vin, bere sau băuturi spirtoase rafinate pot fi servite la bar, la căldura șemineului sau pe terasa. Fumătorii au un loc special amenajat, acoperit.

Cramă

Povești cu vin

În funcție de preferințe, puteți degusta un vin valoros din oferta internațională sau unul dintre vinurile Românești sau Moldovenești într-un cadru intim și elegant.

Doriți să fiți primii care află veștile de la Castelnor?

Lăsați-ne adresa de e-mail!