Telefon: 0734 454 322   Email: rezervari@castelnor.ro

Passport to comfort

Discover Castelnor

Vezi tot clipul

Key Facts Hotel & Spa Păltiniș

Un loc primitor și călduros, înzestrat cu dotări luxoase, îmbinate armonios care contribuie la susținerea sentimentului de relaxare încă de la intrarea în resort.

Facilitățile principale:
  • 28 de camere
  • Lobby bar
  • Parcare
  • Restaurant cu terasă
  • Sală de conferințe
  • Cramă–Wine room
  • Piscină exterioară
  • Jacuzzi exterior (cu posibilitatea folosirii pe timp de iarnă)

Păltiniș

Păltiniş reprezintă o destinaţie de vis în special pentru împătimiţii sporturilor de iarnă. Pentru toți pasionații de acest gen sunt disponibile mai multe pârtii de schi, repartizate pe diferite grade de dificultate. Astfel, Castelnor recomandă următoarele obiective turistice:


Sibiu

Desemnată capitală culturală europeană în 2007, Sibiul este un oraș captivant. Străduțele înguste, coloritul clădirilor din cele trei piețe centrale, arcadele caselor, curțile interioare și acoperișurile pestrițe aduc un șarm deosebit orașului. Astfel, Castelnor recomandă următoarele obiective turistice:

Zone de lângă Păltiniș

Pentru cei dornici de cunoaștere și cu un spirit mai aventuros, există totodată posibilitatea de a vizita împrejurimile Păltinișului pentru a avea o experiență completă și de neuitat. Astfel, Castelnor recomandă următoarele obiective turistice:Păltiniș

Poiana Găujoara

Poiana Găujoara reprezintă un loc înconjurat de bujori demn de traversat pentru a vă bucura de o panoramă inedită a Păltinișului.

Păltiniș

Pârtia de schi Dăneasa

Cu o lungime de 409 m și o dificultate mare, această pârtie este una dintre cele mai ofertante pentru schiori având și transport teleschi.

Păltiniș

Complexul de schi și snowboard Arena Platoș Păltiniș

Pârtiile cu nocturnă sunt deservite de 1 telescaun și 4 teleschi, destinate atât relaxării schiorilor și snowboarderilor cât și celor care doresc să folosească pârtia de sănii sau să facă o urcare și coboarare fără echipament.

Păltiniș

Pârtia de schi Oncești

O pârtie destinată familiilor, cu un grad de dificultate mediu și o lungime de 1200m ce dispune de telescaun și teleschi.

Păltiniș

Pârtia de schi Dealul Poplacii

O pârtie de schi fond, cu grad de dificultate scăzut, unde puteți să vă bucurați de o priveliște inedită.

Sibiu

Cele trei turnuri

Cele trei turnuri – au fost construite din piatră și cărămidă și făceau parte din cea de a III-a incintă fortificată a orașului: Turnul Olarilor; Turnul Archebuzierilor; Turnul Dulgherilor

Sibiu

Piața Unirii

Piața Unirii – se află în Orașul de Sus, la o altitudine de 400 m; de aici se poate ajunge ușor în stațiunea Păltiniș.

Sibiu

Pasajul Scărilor

Pasajul Scărilor este un loc de o frumusețe captivantă, construit din cărămidă și face legătura dintre Orașul de Sus și Orașul de Jos.

Sibiu

Piața Mare

Piața Mare – cea mai mare piață din centrul vechi al orașului, în care se organizează multe evenimente, printre care: Târgul de Paști și Târgul de Crăciun.

Sibiu

Biserica Evanghelică

Biserica Evanghelică - conține cea mai mare orgă din România și este cea mai înaltă clădire din Sibiu, oferind priveliști superbe din turn asupra orașului.

Sibiu

Palatul Brukenthal

Palatul Brukenthal (Muzeul Brukenthal) – expoziții și galerii de artă; se pot vizita și curțile interioare.

Zone de lângă Păltiniș

Comuna Rășinari

În comuna Rășinari pot fi vizitate numeroasele obiective turistice, precum: biserica Sfânta Paraschiva, casa în care s-a născut poetul Octavian Goga, casa exploratorului și naturalistului colonel medic llarie Mitrea, muzeul etnografic și multe alte locuri istorice ce așteaptă să fie explorate de curioși.

Zone de lângă Păltiniș

Arka Park

Parcul aflat la 24 de km de Sibiu este locul ideal unde vă puteți bucura atât de activități indoor, cât și outdoor. Există o mulțime de experiențe dedicate copiilor și adulților, precum traseele de escaladă și tiroliană sau indoor climbing.

Zone de lângă Păltiniș

Complexul Arena Platoș

Dacă sunteți doritori de activități cât mai diverse, puteți vizita complexul Arena Platoș. Aici veți avea posibilitatea să încercați activități precum cross country trial, săniile de vară, downhill trials, zorbing, trambulină și parcul de cățărat.

Doriți să fiți primii care află veștile de la Castelnor?

Lăsați-ne adresa de e-mail!